Ingrediënten:
50 gram roomboter
1/2 ui, gesnipperd
Flinke scheut tamari
Klein scheutje ketjap
1 teen knoflook, geperst
1 theelepel maizena
50 ml kokend water
Peper
1 theelepel citroensap
Bereiding:
Laat de boter smelten en voeg de ui toe. Laat dit ongeveer 5 minuten bakken. Voeg tamari, ketjap en knoflook toe. Meng de maizena met een klein scheutje koud water. Doe dit in de pan. Roer dit goed door en voeg het kokend water toe. Breng verder op smaak met peper en citroensap. En eventueel meer tamari of ketjap.
Liefs
(p.s. behalve dat ik gewoon niet goed ben in het maken van mooie foto's, is jus ook echt geen fotogeniek gerecht om te fotograferen. Maar ik denk dat iedereen wel weet hoe het eruit ziet ;)
Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users.
BeantwoordenVerwijderenI hope to see you there soon!