vrijdag 5 juli 2013

Een cadeautje voor jullie :)

Bij 1000 pageviews gaf ik twee cadeautjes weg. Ondertussen heb ik al weer 2500 pageviews. En dat vind ik een mooi aantal. Al een tijdje heb ik het idee om weer iets weg te geven. Zo vormen die twee samen een mooie aanleiding om nu iets weg te geven. 

Ik vind het heel leuk om te bloggen. Om te schrijven waar ik mee bezig ben of wat mij bezig houdt. Maar nog leuker vind ik het om iets te maken wat precies past bij iemand.

Wat geef ik weg? Ik geef dit keer drie pakketjes weg. Ze hebben ieder een eigen thema. Je laat hieronder een reactie achter met welk pakketje je graag zou willen hebben. (Of zou kunnen gebruiken). Ik maak speciaal voor jou een pakketje rondom het thema. Wat hierin zit is nog een verrassing, maar er zit in ieder geval in: een (zelfgeschreven) gedicht of verhaaltje, iets zelfgemaakts (gehaakt, getekend of geschilderd) en iets anders rondom het thema. Heel vaag dus nog. Maar dat doe ik expres, want ik heb nu nog geen flauw idee wat het gaat worden. Wat ik maak ligt totaal aan degene die wint.

Wat zijn de thema’s?
Het eerste thema is liefde.

Het tweede thema is vertrouwen.

Het derde thema is kracht.

Je kiest één van deze thema’s en laat dat hieronder weten in een reactie. Als je niet kunt kiezen mag je dat ook aangeven, dan kies ik voor jou ;).

Als je mee wilt doen, laat dan hieronder een reactie achter met welk thema jou het meeste aanspreekt. Zondag 14 juli trek ik drie winnaars.

Ik vind het heel leuk als jullie meedoen, dus laat vooral een reactie achter!

Liefs!

10 opmerkingen:

 1. Lieve Annelot, wauw 2500 keer bekeken en gelezen! En wat heerlijk dat je dat met ons viert! En wat een mooie thema's en wat lastig kiezen....ik kies voor vertrouwen. Hihi, ik heb ook vertrouwen dat ik win ;-)! Liefs, Ymkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, doorgaan hoor met dit blog, ik ben fan! Ik ga voor kracht! (dat het maar een krachtig lot mag zijn ;-)) Liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Annelot, wat wordt ik weer blij van je idee. De wereld is zoveel mooier met jou! Zonder twijfel kies ik voor het thema liefde, dat dit ons altijd mag sturen in het contact. Warme zomergroet van Mathilda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan niet kiezen! Of eigenlijk wil ik verrast worden ;-)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk zeg en wat fijn dat zoveel mensen van je blog genieten. Ik kies voor vertrouwen, omdat ik wel wat steun kan gebruiken op dit vlak met alle veranderingen die aan de gang zijn in ons leven. Vertrouwen hebben dat het allemaal goed is, komt en blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Annelot,

  wat leuk dat zoveel mensen je blogs volgen. Ze zijn het ook waard! Alle thema's zijn mooi, maar liefde verbindt en overwint alles, dus daar ga ik voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Annelot! Goed bezig met zoveel pageviews! Net als vorige keer wil ik graag meedoen. Het eerste wat in me opkwam was vertrouwen. Liefs en knuffel, Chrisina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Annelot,

  prachtig initiatief :D Ik ga voor de liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zet er nog wat mensen bij die op een andere manier hebben gereageerd:
  Lisa: kracht
  Wendela: kracht
  Jikke: vertrouwen
  Linda: verrassing ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi mens ben jij. Jij doet waar ik al jaren van droom. Daarom ga ik voor vertrouwen. Vertrouwen op mezelf, op mijn droom waar maken.

  BeantwoordenVerwijderen