dinsdag 31 december 2013

Een nieuw jaar (wens)

Al jaren ervaar ik Oud & Nieuw niet als een einde en begin. Ik vraag me af wat 1 januari anders maakt dan een andere dag. Vooral vraag ik me af wat het nut van goede voornemens is..

Wel is het een tijd van terugkijken voor mezelf. Naar alle positieve dingen die er zijn geweest, de afgelopen tijd, het afgelopen jaar, misschien wel langer. En eigenlijk, ben ik wel trots op mezelf. Blij met mezelf.

Ik zie het leven als een cirkel. Of een spiraal. Soms beweeg je naar binnen, dan weer naar buiten. Soms dans je alle kanten op, breek je uit de cirkel, en soms strompel je weer terug. Elke dag, elke week, elk jaar, maakt deel uit van die cirkel. Elk moment voegt beweging toe aan jouw cirkel van leven.

Of misschien is het wel een slingerend pad op een berg, steeds hoger loop je. Het uitzicht verandert steeds, soms zie je wel hetzelfde, maar vanaf een andere hoogte waardoor het toch anders is.*

Ik wens je een fijn jaar toe, een jaar wat bij mag dragen aan jouw cirkel van leven. Ik wens je een jaar toe waarin je mag doen wat jij het liefste doet. Ik wens je een jaar vol liefde en creativiteit toe.

Liefs


* inspiratie van Julia Cameron, 'The Artists' Way'.

4 opmerkingen:

 1. Mooi geschreven (:
  Ik wens je een heel goed 2014 toe met veel liefde, geluk, creativiteit en inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Lot! Ik wens jou hetzelfde toe!
  Dag Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je, voor jou ook een heel fijn, gelukkig, creatief en gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen