Deze recepten ga ik ook allemaal op mijn blog zetten, zodat iedereen van de kleurrecepten kan genieten. De komende week de eerste zes recepten, daarna volgen ze elkaar waarschijnlijk iets minder vaak op. Maar ik wil wel proberen 1 recept per kleur per week te verzinnen. (Oei, bij sommige kleuren is dat gewoon heel lastig!)
Het eerste recept, met de kleur rood:
Chocolade-aardbeien
Nodig:
Zo veel aardbeien als je wilt of hebt
Chocolade om te smelten
Bereiding:
Snijd de kroontjes van de aardbeien. Smelt de chocolade au bain marie (in een pannetje, boven een ander pannetje met een laagje warm water). Doop de punten van de aardbeien in de gesmolten chocolade. Zet de chocolade-aardbeien met hun platte kant op een bord. Laat ze even hard worden. Klaar!
Liefs
mmmmmm heerlijk, nu het nog kan zoveel mogelijk aardbeien eten :)
BeantwoordenVerwijderenLeuk Annelot, veel succes en plezier op het festival! (ik lees echt graag je blog!)
BeantwoordenVerwijderen