woensdag 3 april 2013

1000 pageviews! - een cadeautje voor jullie

Vanmorgen keek ik op de teller van mijn blog en zag ik dat ik 1001 paginaweergaven heb! Wauw wat een aantal. (En misschien klinkt dat nog wel leuker dan 1000, haha!)

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Het is een fijn idee dat er mensen zijn die met me mee lezen, of ze dat nu laten weten aan mij of niet.


Zoals ik eerder al gezegd heb, wil ik graag een cadeautje weggeven aan jullie, of in ieder geval twee van jullie. Ik heb nagedacht over wat ik dan weg wil geven, maar ik kan niet zo goed verzinnen wat ik nu het leukste vind om weg te geven.. Lastig hè;)?

Wat ik in ieder geval weggeef, is een klein verhaaltje of gedichtje, speciaal voor jou geschreven. Natuurlijk heb ik nu dus nog geen idee hoe dat eruit gaat zien, dus dat kan ik ook nog niet verklappen. Je krijgt dit thuisgestuurd op een mooi kaartje.

Ik wil ook nog een 'keuzecadeautje' weggeven, een cadeautje wat ik wil maken, maar ik weet nog niet wat. Dat kunnen we samen bedenken. Voorbeelden: een sjaal(tje), telefoonhoesje, bloemenslinger (foto volgt), vlaggetjes (foto volgt), een sierriem (bijvoorbeeld zoals ik hier laat zien. Kan in elke kleur of vorm), of iets totaal anders.
Waarom verzin ik niet gewoon al wat ik weggeef? Ik heb op dit moment geen inspiratie, dus dat is een makkelijk excuus! Maar aan de andere kant heb ik juist heel veel ideeën. Ik vind het lastig om een keuze te maken. Het lijkt me heel leuk om samen met iemand na te denken over wat hij/zij wil hebben. En om daar dan iets bij te maken wat past.

Dus.

Wil je mee doen en kans maken op één van de cadeautjes? Of misschien wel op allebei? Laat dan een reactie achter op dit bericht. Zeg daarbij ook op welk cadeautje je kans wilt maken. Als je op beide kans wilt maken, dan zeg je dat natuurlijk. Op 14 april trek ik twee winnaars uit de deelnemers.

Liefs

11 opmerkingen:

 1. Hoi Lot,

  gefeliciteerd met je 1001e bezoeker. Leuk dat je zo gevolgd wordt, het is ook echt de moeite waard. Vind het altijd leuk om te lezen. Doe graag mee met de loting, als ik win vind ik het leuk als je iets voor me maakt.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Lot,

  Dan ga ik voor het verhaaltje. Tot nu toe hebben twee mensen dan 100% winkans :D

  Liefs,
  Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Lot,

  Ik ga de winkans wat verlagen voor de andere en voor mij verhogen.
  Het is leuk en boeiend om je gedachten te lezen en grappig dat er ook kado's uitgedeeld worden. Ik vind het leuk als je iets maakt.

  Liefs, Ton

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Annelot
  Natuurlijk wil ik iets van jou winnen. Als ik wat win, en die kans is groot, dan zou ik graag een vlaggetje hebben voor aan mijn tent.

  Groetjes,

  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Annelot,
  Wat fijn dat aan het begin van ons lentegevoel je oproep ons blij maakt. Dat je 1001ste pagina weergave aanleiding voor een weggeeffeestje, ja daar willen we natuurlijk aan mee doen. Ik ben blij met je oproep, dat je ons wijst op je blog. Voortaan gaan we je volgen! En als we winnen.... dan graag kans op beide natuurlijk. Een verhaaltje op een mooie kaart lijkt ons een feestje in huis. En het optionele cadeautje graag het telefoonhoesje omdat we dat dagelijks gebruiken. Hoera, alle dagen feest!
  Liefs van Mathilda & Michael

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heeeej lieve Annelot,

  Hoe kan dat nou, dat ik je blogs helemaal gemist heb....!
  En wat fijn dat je me er nu op wijst.
  Ja, wat mooi Annelot, dat je al je creaties zo met ons deelt. Ik geniet ervan! Als korenkniptorretje wil ik natuurlijk heel graag het persoonlijke gedichtje/verhaaltje winnen :-)!

  Dikke knuffel, Ymkje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Annelot, Ik kijk ook regelmatig op je blog. En ik ben best jaloers dat je zoveel tijd hebt om creatief bezig te zijn. Een cadeautje van jou winnen lijkt me dan ook een tractatie. Ik laat me graag verrassen! Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Annelot,

  Wat een leuk idee om het op deze manier te vieren!
  Ik ding ook graag mee naar een prijs :D

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mardou van Lohuizen9 april 2013 om 09:18

  Hoi Annelot,
  wat leuk dat ik nu van je blog weet!
  ga ik zeker regelmatig lezen en van genieten.
  én ook heel leuk dat ik mee mag doen met loten!
  Het lijkt me bijzonder als je wat voor me maakt, dus ga ik voor die optie. liefs en groetjes van Mardou

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Annelot!

  Wat tof dat je zoveel pageviews hebt! Uiteraard zou ik ook graag mee willen doen.. met beide. Leuk!

  Veel succes met de komende 1001 pageviews ;-)!

  Knuffel,Chrisina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dan zet ik er nog twee mensen bij: Linda en Marije, die het niet lukten om te reageren via mijn blog maar wel heel graag kans maken op de prijs;)

  BeantwoordenVerwijderen