donderdag 13 juni 2013

Notitieboekje #2

Na mijn eerste uitprobeersel met vilt, maakte ik vorige week nog een hoesje voor een notitieboekje. Dit keer voor mijn moeder.
Het leek wel de omgekeerde wereld, ik maakte niet voor mezelf, maar voor een ander iets met de regenboogkleuren. Het moet toch niet gekker worden!

Het eerste hoesje, wat ik voor mezelf maakte, maakte ik vast aan het notitieboek. Het heeft ook een sluiting en een knoop. Dit nieuwe hoesje is heel anders, je kunt het namelijk weer van het boek afhalen en om een ander boek doen. Heel praktisch natuurlijk.

Het resultaat:

Over de binnenkant ben ik nog niet helemaal tevreden. Nu is de afwerking een beetje gek; aan de ene kant strak afgeknipt en aan de andere kant juist rafelig. Ik vind het niet heel erg. Dit was vooral ook om uit te proberen wat beter werkt en wat mooier is. Ik denk dat ik de volgende keer beide kanten recht afknip.

Vilt is een heerlijk materiaal. Het werkt ook heel snel, in een halve middag heb je al iets waar je iets van kunt maken. En, mijn lenteproject wordt ook iets met vilt. Het is voor een deel al klaar, nu alleen nog de afwerking. Meer over mijn lenteproject later. 

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg en wat lief dat je dat voor iemand anders maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het heel mooi en ben er erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen